Appartementen

Emerald Estate bestaat uit vijf appartementen, ter indicatie uitgerust met een interieur dat ingetogen luxe is en de sfeer van grandeur en warmte ademt. Een team van gerenommeerde architecten, interieur-designers en tuin-experts heeft hier gezorgd voor een uniek en bijzonder project waar het comfortabel, eigentijds en zorgeloos wonen is.

Uw woning volledig naar eigen smaak indelen is het uitgangspunt geweest. Daarom is gekozen voor een casco oplevering waarbij enkel de technische voorzieningen een vast gegeven zijn. Ga naar de pagina van uw droomwoning door op onderstaande plattegronden te klikken en download daar de technische plattegrond, en andere algemene informatie.

Penthouse - verkocht

Verkocht in samenwerking met:

In de onder het complex gelegen kelder bevindt zich de ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeerplaatsen om ieder appartement te voorzien van twee ruimte parkeerplaatsen. Het penthouse heeft zelfs de beschikking over vier parkeerplaatsen. Deze parkeergarage bereikt u via de beveiligde entree aan de oostzijde, voorzien van een zogenaamde “speed gate”-toegang en camerabeveiliging met keycard systeem. Alle parkeerplaatsen voor de eigenaren zijn voorbereid voor een laadunit ten behoeve van elektrische mobiele voertuigen, uiteraard geschakeld op de individuele meterkasten van de betreffende appartementen.

Emerald Estate

Impressie living appartement 2

Impressie keuken penthouse

Impressie terras appartement 2