Appartement 2

Appartement 2 betreft een heerlijk hoekappartement gelegen op de begane grond aan de oostzijde van het gebouw met een eigen berging en twee privé parkeerplaatsen (laadpaal-voorbereid) in het souterrain.

Uw appartement is gesitueerd in een prachtige groene woonomgeving aan de rand van het centrum van het gezellige Laren. In de luwte met veel privacy en uitzicht op veel groen, maar toch op loopafstand van alle voorzieningen.

Of u nu rechtstreeks via de beveiligde parkeergarage of middels de statige hal (met luxueuze lift of via het fraaie trappenhuis) het kleinschalige appartementengebouw binnentreedt, uw zeer fraaie appartement is veilig en direct te bereiken. Het luxe, technisch hoogwaardige appartement is van alle gemakken voorzien, waaronder luchtbehandeling met individuele koeling en vloerverwarming, uiteraard met duurzaamheid als belangrijk uitgangspunt.

Wij hebben alvast voor u een mogelijke indeling gemaakt. Uiteraard bent u vrij om de indeling volledig aan te passen aan uw wensen. Mochten uw woonwensen anders zijn dan de door ons voorgestelde indeling, dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om samen met onze interieurarchitect het appartement te voorzien van een passende indeling op basis van uw specifieke wensen. De eerste twee uren voor een advies zijn een kosteloze service die wij u graag bieden.

Type:
Luxe begane grond appartement
Woonoppervlak:
245 m2
Plafondhoogte:
300 cm
Buitenruimte:
269,5 m2
Oriëntatie:
Oostzijde
Uitzicht:
Direct op het groen en ook vrijstaande villa’s op zeer comfortabele afstand
Koopsom:
€ 2.225.000 v.o.n. (casco)
Parkeerplaats:
Twee parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage in het souterrain
Berging:
12 m2
Stelposten:
Niet inbegrepen in koopsom, bij interesse kunt u een afbouwbegroting van WJ Projects en Kabaz opvragen via Kappelle Makelaars
Kenmerken:
Wij hebben voor u alvast een eerste aanzet voor de indeling gemaakt, die bestaat uit een fraaie living met een royale eetkeuken, uiteraard slaapkamers met een walk-in dressingruimte, twee luxueuze badkamers, drie toiletten en een ruime inpandige bergkast. Tevens heeft u in het souterrain nog een grote eigen berging in de kelder en twee privé parkeerplaatsen, die voorbereid zijn voor het installeren van uw eigen laadpaal.
Technische plattegrondTechnische omschrijvingSplitsingstekeningInterieurNEN meetingContact